Revoltător. Au furat pubelele cu sare din punctele de colectare a deșeurilor

Mai multe pubele în care era depozitată sare pentru sezonul rece au fost furate, la nici măcar o zi după ce au fost amenajate de reprezentanții Primăriei Galați.
Mai multe pubele în care era depozitată sare pentru sezonul rece au fost furate, la nici măcar o zi după ce au fost amenajate de reprezentanții Primăriei Galați

Mai multe pubele în care era depozitată sare pentru sezonul rece au fost furate, la nici măcar o zi după ce au fost amenajate de reprezentanții Primăriei Galați.

Printr-un comunicat de presă, Primăria Galați anunța, zilele trecute, că a montat pubele cu sare în punctele de colectare a deșeurilor din cartierele orașului. Reprezentanții municipalității au ținut să precizeze că sarea nu este „destinată consumului alimentar, ci prevenirii alunecării, când se formează gheață sau polei, la intrările în scările de bloc sau pe căile de acces pietonale din apropierea acestora”.

Minunea nu a ținut prea mult și pubelele cu sare au dispărut din locul în care au fost puse. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei. „Apel la spiritul civic! Trei dintre pubelele cu sare, ce poate fi folosită pentru prevenirea alunecării în caz de polei sau gheață, au dispărut la scurt după ce au fost amplasate. Este vorba despre pubela de la punctul de colectare a deșeurilor din cartierul I.C. Frimu, din zona blocului U7, de pubela din cartierul Micro 40, din zona blocului F2, și de pubela din zona fostului cinematograf Flacăra. Facem apel pe această cale la spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteți martorii unor acte de furt sau vandalism vă rugăm să contactați Poliția Locală în vederea identificării autorilor. Vă mulțumim!” (Primăria Galați)

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here