VIDEO Petre Daea a împrumutat bani de la prefectul de Vrancea, să-și ia ciorapi de lână

Ministrul Agriculturii, Petre Daea a împrumutat bani de la prefectul de Vrancea, Ticu Costandache, pentru a cumpăra o pereche de ciorapi de lână.

Demnitarul guvernamental a fost prezent sâmbătă la Târgul “Fabricat în Vrancea”, însoțit de șeful Consiliului Județean, Marian Oprișan, de Ambasadorul Rusiei la București și de primari ai PSD, scrie Vrancea 24.

Petre Daea a împrumutat bani. Nu mai știa câți

La un moment dat, Petre Daea s-a împrumutat cu bani de la prefectul Ticu Constandache pentru a cumpăra o pereche de ciorapi de lână. “Mai ții minte cât mi-ai dat?”, i-a sus ministrul prefectului, răspunsul acestuia fiind în glumă: “Până acum, domnule ministru, 1.000 de lei”.

Târgul “Fabricat în Vrancea”, eveniment în cadrul Festivalului Viei și Vinului Bachus 2019, s-a deschis sâmbătă la Muzeul Satului din Crângul Petrești. Venit la Târg, ministrul Agriculturii nu a ratat ocazia de a sta de vorbă cu producătorii, dar și să-și facă unele cumpărături. În afară de șoseste, Petre Daea a cumpărat vin, brânză, miere de albine, pâine și măști din lemn tradiționale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here