O adolescentă, fiica de preot, s-a sinucis din cauza dezamăgirilor

Maria Tomoioaga
Maria Tomoioaga. Sursa foto: romaniatv.net

O adolescentă de 18 ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc pe o stradă din Cluj în apropierea Spitalului de Recuperare.

Maria Tomoioagă, fiica preotului din Moisei, s-a sinucis din cauza dezamăgirilor , după cum a scris chiar ea în biletul de adio.

Adolescenta suferea de depresie, părinții ei apelând la ajutorul unui psiholog care să o ajute. Din nefericire, adolescenta s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc aflat în apropierea Spitalului de Recuperare, potrivit .romaniatv.net.

În mesajul său de adio a dezvăluit că aproape toți cei în care a avut încredere i-au sfâșiat „sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic”.

„Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

„La dată de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe stradă Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here