Lugoj. Un tânăr a transmis pe Facebook momentul când a intrat cu maşina în faţa trenului

Accident
Accident. Sursa foto: antena3

Un tânăr de 27 de ani, din Lugoj, căsătorit şi tatăl unei fetiţe, a transmis Live pe Facebook momentul în care a intrat cu maşina în faţa unui tren.

Tânărul a intrat cu maşina intenţionat pe calea ferată, în faţa trenului, pentru a fi lovit în plin de locomotivă. Atunci când s-a apropiat trenul, tânărul a accelerat, autoturismul fiind lovit în plin. Mecanicul locomotivei nu a reușit să oprească, tânărul, care a supravieţuit, fiind în comă la spital. Potrivit apropiaţilor, tânărul a fost cu câteva minute înainte de gestul extrem la un bar dar nu consumase alcool, potrivit antena3.ro.

 „Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Smârdan din municipiul Lugoj, înspre strada Vicențiu Babeș, iar la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren de marfă, condus de un bărbat de 57 de ani, care circula pe ruta Arad – Brad”, a comunicat IPJ Lugoj. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here