Femeia și bărbatul care aruncau în aer  bancomate, prinși de oamenii legii

WCENTER 0WFECINDPP NOMEORIG IMGBIBBC - 04281316 FOTO WEBSERVER - img18112 - congegno che clona carte credito bancomat fano - bancomat clonato - LUCA TONI

Polițiștii din Constanța au prins prins femeia și bărbatul care au aruncat în aer două bancomate, în decurs de 10 zile. Suspecții sunt o femeie de 55 de ani și un bărbat de 48 de ani, care ar fi comis fapte similiare și în Italia.

”În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului, potrivit stiripesurse.ro.

Bărbatul, de 48 de ani, și femeia, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative comise în Mamaia. Cei doi  se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, arată un comunicat al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here