Crimă! O tânără de 17 ani și-a omorât bebelușul

Sursa foto:deces
Sursa foto:deces

O tânără din localitatea Tălpigi, județul Galați, a ajuns după gratii, după ce și-a omorât bebelușul nou-născut. Ea a lovit pruncul în cap și l-a asfixiat. Femeia este acuzată pentru omor calificat și riscă ani grei de închisoare.

Potrivit anchetatorilor, tânăra a născut la domiciliu și apoi a lovit bebelușul în cap și l-a asfixiat.

„La data de 12 august 2020, s-a solicitat Tribunalului Galați, arestarea preventivă ptr inculpata C.I.V (17 ani) cercetată pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat- art. 188-189 lit a Cod penal în referire la art.199 Cod penal cu aplicarea art.77 lit.e Cod penal si art.113 Cod penal.

Se reține că in ziua de 03.08.2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galați, după ce a dat naștere unui făt viu și viabil, a manifestat acte de violență asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracțiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului . S-a dispus arestarea preventivă ptr. 30 de zile”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here