Circulație întreruptă pe DN1, după ce un microbuz cu 6 pasageri s-a răsturnat

FOTO: fsHH/Pixabay.com
FOTO: fsHH/Pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Sibiu, cu lovituri la umăr, după ce microbuzul în care se aflau şase persoane s-a răsturnat pe DN1, în localitatea Cristian, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). 

In microbuz erau cinci pasageri străini şi tracta o platformă pe care se afla un alt microbuz. Sensul de mers Sibiu – Sălişte este blocat pe DN1, la km 323+800, în afara localităţii Cristian, potrivit g4media.ro.

„Trei echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgenţă pentru acordarea de asistenţă medicală pentru şase persoane care se aflau într-un microbuz care s-a răsturnat pe DN 1,Cristian. La faţa locului, echipajele SMURD au evaluat medical toate persoanele implicate şi au oferit îngrijiri medicale. O persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 43 de ani, a fost transportată la UPU Sibiu cu un traumatism de umăr. Celelalte cinci persoane au refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here