sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaVeste proastă pentru românii care vor să călătorească în Belgia

Veste proastă pentru românii care vor să călătorească în Belgia

-

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o informare pentru cetățenii români care planifică să călătorească cu avionul către sau dinspre aeroportul Bruxelles-Charleroi. În perioada de 15 și 16 iulie, va avea loc o grevă a piloților filialei Ryanair din Regatul Belgiei, ceea ce va duce la perturbări ale zborurilor efectuate de această companie.

Se recomandă pasagerilor să verifice în mod regulat pagina de internet a aeroportului Charleroi, disponibilă la adresa www.brussels-charleroi-airport.com, sau pagina companiei Ryanair pentru a se asigura că zborul programat nu a fost anulat.

În cazul în care cetățenii români au nevoie de asistență consulară, pot apela numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658. Apelurile vor fi redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și vor fi preluate de către operatorii Call Center care sunt disponibili în permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu situații dificile, speciale sau de urgență, pot contacta numărul de telefon de permanență al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet bruxelles.mae.ro și www.mae.ro. De asemenea, se reamintește că aplicația „Călătorește în siguranță” este disponibilă pentru cetățenii români care călătoresc în străinătate, oferind informații și sfaturi privind călătoria în siguranță.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...