USR, atac la Grindeanu după ancheta de la Transporturi: PSD + PNL = Mafia

Sorin Grindeanu/FACEBOOK

Cătălin Drulă afirmă că pe șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj, ridicat în cursul acestei dimineți de DNA, l-a dat afară chiar el de la cârma instituție, dar că a fost repus în funcție după ce liderul USR nu a mai fost ministru al Transporturilor.

CITEŞTE ŞI: Tribunalul Bucureşti aruncă BOMBA: Medicii arestaţi de la Marius Nasta luau şpagă aproape zilnic

Drulă acuză că există o mafie condusă de Sorin Grindeanu.

„Mafia păstorită de Sorin Grindeanu la Transporturi a primit o lovitură azi. Șeful regional al ISCTR, instituția care controlează greutatea camioanelor, a fost ridicat de DNA. Bogdan Durlea fusese pus de Bode șef la ISCTR. Eu l-am dat afară. După ce nu am mai fost ministru, a fost repus șef la regionala Cluj de PSD-PNL. În vara lui 2021, adusesem un om cinstit la șefia ISCTR, pe Daniel Bejușcă, care a început controalele pe bune spre furia tuturor mafioților protejați politic, care distrug drumurile în România. Rezultatul, previzibil: a fost schimbat din funcție după ce nu am mai fost la minister, iar apoi hărțuit abject, fix de cel ridicat astăzi de DNA”, a transmis Cătălin Drulă.

Ancheta DNA

Liderul USR și-a încheiat declarația cu measajul: PSD + PNL = Mafia.

Șeful Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj a fost ridicat miercuri dimineață de procurorii DNA.

Principala suspiciune pe care o investighează anchetatorii este legată de faptul că șeful inspectoratului ar fi luat mită de la transportatori pentru a le acorda acestora avizele necesare transporturilor pe drumurile naționale și autostrăzile din România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.