vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUnul dintre cele mai frumoase locuri din Sectorul 5. Primarul Piedone: „Unde...

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Sectorul 5. Primarul Piedone: „Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie”

-

Una dintre cele mai spectaculoase transformări din Sector 5 este Promenada Calea Rahovei. Într-un timp record, Compania Infrastructură Sector 5, a fost modernizată întreaga zonă.

S-au refăcut trotuarele și parcările din zonă. De asemenea, spațiul verde a fost reamenajt, au fost plantați arbori și arbuști pereni. Au fost montate bănci, fântâni și instalații de aspersie, pentru ca cetățenii Sectorului 5 să poată beneficia de un spațiu curat și modern.

„Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie!

O doamnă mi-a spus că nu-i mai este rușine că trăiește în Sectorul 5… M-a emoționat și m-a întristat, deopotrivă! M-am bucurat și… am oftat în gândurile mele. Pentru că mi-ar plăcea să fiu magician, să rezolv într-o clipă toate problemele cetățenești ignorate în ultimii 30 de ani! Dar… sunt doar un om. Un om care muncește și speră că, alături de echipă și de comunitate, va reuși, în câțiva ani, să mulțumească toți cetățenii Sectorului 5!

Peste 250 de mii de suflete are Sectorul 5 și fiecare vrea, pe bună dreptate, normalitate”, transmitea primarul Cristian Popescu Piedone, la inaugurarea Promenadei Calea Rahovei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...