Un român a fost înjunghiat în Spania pentru că nu a adus suficientă bere pentru a petrece toată noaptea

FOTO: diegoparra/Pixabay.com
FOTO: diegoparra/Pixabay.com

Trei români au vrut să petreacă o noapte scăldată în bere în Madrid. Însă, unul dintre ei nu ar fi cumpărat „suficientă bere” pentru a le ajunge toată noapte și a stârnit furia altuia dintre cei trei și s-au luat la ceartă. Scandalul dintre cei doi a degenerat și s-a ajuns la o încăierare. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în braț și i-a provocat o rană gravă a arterei.

După ce victima a început să sângereze puternic unul dintre prieteni a sunat la ambulanță, potrivit El Mundo. Primii sosiți la locul invidentului au fost agenții de la Poliție. Ofițerii au reușit să oprească sângerarea oferindu-i primul ajutor.

Personalul medical de pe ambulanță au decis să-l ducă la Spitalul La Princesa din Madrid, unde a fost internat. Polițiștii l-au reținut la locuință pe agresor și apoi l-au transferat la o secție de poliție.

Martorii spun că în timpul încăierării cei trei erau sub influența alcoolului. Un alt român, în vârstă de 28 de ani a fost transferat la finele anului 2021 la Spitalul Universitar Toledo după ce a fost înjunghiat în timpul unei bătăi la Torrijos. Atacul a avut loc în jurul orei cinci dimineața, pe Calle del Puente, la aproximativ 50 de metri de cazarma Gărzii Civile. S-a întâmplat în apropierea disco-pub-ului La Suite.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here