Un curier a fugit cu toţi banii de la Black Friday: Suma URIAŞĂ cu care ar fi plecat din ţară

Un curier din Baia Mare a livrat comenzile de Black Friday și a fugit cu banii. Se bănuieşte că atât angajatul firmei de curierat, cât şi mama lui ar fi putut părăsi teritoriul României.

CITEŞTE ŞI: O mamă din Baia Mare și-a abandonat cei trei nou-născuți în maternitate

Un curier din Baia Mare a încasat toţi banii pe comenzile de Black Friday şi apoi a fugit, cel mai probabil împreună cu mama sa. Lucian Bogdan Berinde, în vârstă de 21 de ani, a mers la muncă, iar după ce a strâns o sumă importantă de bani din comenzile de Black Friday s-a întors la sediul firmei și a lăsat maşina. Apoi, el a dispărut cu banii.

Seara trecută, administratorul societății de curierat a făcut o sesizare la Poliţia Municipiului Baia Mare. Acesta a declarat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi. El a mai spus că tânărul a fost trimis să livreze comenzile de Black Friday.
Tânărul curier din Baia Mare ar fi fugit cu mama lui

Valoare prejudiciului este de aproximativ 150.000 lei (n.r. aproximativ 30.000 de euro). La scurt timp, poliţiştii de la Investigaţii Criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar curierul nu a fost găsit. Și mama lui a dispărut, iar autoritățile cred că cei doi au fugit din țară cu banii.

Tânărul a fost dat în consemn la frontieră, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla locul în care s-ar putea afla. Localnicii din Viile Apei au declarat că Lucian Bogdan Berinde era dependent de jocurile de noroc și că ar fi avut mari datorii, potrivit A3.

A mai fugit un curier cu banii din comenzi

Lucian Bogdan Berinde nu este singurul curier care a fugit după ce a dat țeapă firmei la care lucra. Și un andajat din Huşi, judeţul Vaslui, a dispărut cu banii din comenzi. Este vorba de peste 47.000 lei. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi au dispus ca bărbatul să fie plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.


Ce spun polițiștii

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vaslui au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Huşi, judeţul Vaslui, care în perioada septembrie-noiembrie 2018 şi-a însuşit din gestiunea societăţii la care era angajat peste 47.000 lei. Bărbatul era angajatul unei societăţi comerciale cu obiect de activitate servicii de curierat iar banii delapidaţi reprezintă contravaloarea mai multor colete livrate către diferiţi clienţi ai societăţii, bani pe care cel în cauză i-a încasat şi pe care nu i-a mai predat societăţii”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.