UDMR, atac la Coaliţie: Nu au vrut dezbatere!

UDMR lasă baltă PSD-ul

Liderul senatorilor UDMR Cseke Attila a declarat, referitor la adoptarea tacită în Senat a actului normativ care aprobă OUG 90, că „UDMR are soluţii la OUG 90, actul normativ care a oprit dezvoltarea localităţilor, dar actuala coaliţie de guvernare, majoritatea din Senat nu a vrut dezbatere pe acest subiect în plenul Senatului”.

CITEŞTE ŞI: Inspecţia Judiciară face verificări în cazul crimei de la Sibiu: Judecătorul şi-a închis telefonul!

Fostul ministru al Dezvoltării şi al Administraţiei Publice a spus că investiţiile finanţate din bani publici vor rămâne neterminate, banii publici deja investiţi vor fi irosiţi, iar ţara rămâne un mare şantier, arată un comunicat de presă al UDMR.

Autoritîţile locale blocate

„Autorităţile locale rămân în continuare blocate cu investiţiile, deşi, în unele cazuri, au fonduri disponibile pentru finalizarea acestora. După cum este cunoscut, conform prevederilor OUG 90, indiferent de cuantumul lucrărilor din lunile de toamnă, administraţia publică locală va putea plăti doar până la media facturilor decontate în prima parte a anului. Dacă în prima parte a anului, în lunile de iarnă nu s-au făcut lucrări, şi nu au fost facturate lucrări, dar vara şi toamna constructorii au lucrat şi depun acum facturi pentru plata acestor lucrări la autorităţile locale, acestea nu vor putea fi plătite integral”, a continuat Cseke Attila.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.