Şoşoacă a făcut scandal în Parlament şi a atacat AUR: Jos cu Europa! AUR. HAUR! Aștia vă sunt trădătorii neamului

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un scandal de proporții în Parlamentul României, cu prilejul ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului de marți, 9 mai, în momentul în care în plen s-a intonat imnul Europei.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă recidivează: A participat la recepția oferită de Ambasada Rusiei în România pentru a marca „Ziua Victoriei”!

„Aaa, în niciun caz, întorceți-vă!”, a strigat senatoarea Șoșoacă în momentul în care în plenul Parlamentului au fost auzite primele acorduri ale „Odei Bucuriei”, din simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven, imnul Europei.

„Nu ne interesează imnul Europei! Jos cu Europa!”, a strigat Șoșoacă spre colegii parlamentari, în timp ce filma un live postat ulterior pe contul său de Facebook.

„N-avem nevoie de Europa, rușine să vă fie”, a mai spus senatoarea afiliată în prezent partidului SOS România. „Rușine să vă fie, trădătorilor! Europa nu este o țară! Cum să intonați imnul Europei, înaintea imnului României?” Diana Șoșoacă a început să se plimbe printre băncile din plen în timp ce îi filma pe senatorii și deputații ridicați în picioare cu ocazia intonării imnului Europei.

Atac la AUR

Trădătorilor care sunteți! Ăștia, trădătorii, care se ridică la comandă! Nemernicilor. Ați trădat România!”, a strigat senatoarea.

După imnul Europei, în plen s-a intonat imnul României, pe care Diana Șoșoacă l-a cântat cu voce tare și l-a și adaptat: „Acum ori niciodată, să dăm dovezi la lume/că-n aste mâni mai curge un sânge Decebal. mărețul Decebal”. În varianta originală, versurile sunt „…că-n aste mâini mai curge un sânge de roman…”.

Spre finalul intervenției video, Șoșoacă îi face „trădători” inclusiv pe membrii grupului parlamentar AUR.

„N-au făcut nimic, n-au luat nicio atitudine. Patrioți de hârtie. Ăștia sunt marii patrioți AUR. HAUR! Aștia vă sunt trădătorii neamului. Unul nu a luat atitudine pentru intonarea imnului României. Toți s-au ridicat să intoneze un rahat de imn al unei țări inexistente – Europa. Trădători de neam și țară. Hai, sictir, AUR!”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.