vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSalubrizare Sector 5 recomandă o plimbare responsabilă cu animalele de companie

Salubrizare Sector 5 recomandă o plimbare responsabilă cu animalele de companie

-

Cu toții iubim momentele de plimbare cu prietenii noștri necuvântători. „Pentru a contribui la salubrizarea și frumusețea cartierului nostru trebuie să fim conștienți și responsabili atunci când ieșim la plimbare cu animalele de companie”, recomandă specialiștii de la companie Salubrizare Sector 5.

De altfel, reprezentanții companiei au făcut și un ghid pentru o plimbare responsabilă cu animalele de companie:

1.Pungi pentru Deșeuri: Asigură-te că ai mereu la tine pungi pentru deșeuri atunci când ieși cu animalul de companie. Este esențial să colectăm excrementele și să le aruncăm în coșurile de gunoi desemnate.

2.Recunoștință pentru Spațiul Public: Respectă spațiul public și zonele verzi. Evită să lași deșeuri sau să distrugi vegetația. O plimbare fericită nu trebuie să afecteze frumusețea locului nostru.

3.Reciclarea la Pas: Dacă există coșuri de reciclare în zonă, folosește-le pentru a arunca ambalajele goale sau alte deșeuri reciclabile. Fiecare mic gest contează pentru mediu.

4.Evitarea Locurilor Interzise: Respectă regulile și semnele de interzicere de pe alei sau spații verzi. Astfel, menținem ordinea și siguranța tuturor.

Fiecare acțiune mică contează în efortul nostru colectiv de a face din Sectorul 5 un loc curat și prietenos, mai spun cei de la Salubrizare Sector 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...