vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRareş Bogdan o lasă mai moale cu critica la PSD: Interesul României...

Rareş Bogdan o lasă mai moale cu critica la PSD: Interesul României trebuie să primeze!

-

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat vineri, la sediul BEC, alături de liderii PSD, unde partidele au depus lista comună a candidaților la europarlamentare, că migrația primarilor între PSD și PNL și invers reprezintă un proces de „maturizare”, opinia sa fiind vizibil mai îngăduitoare față de afirmațiile din momentul în care PNL și PSD erau adversari.

CITEŞTE ŞI: Tudose râde de Rareş Bogdan: Nu mai are chiloţii peste pantaloni!

Rareş Bogdan a fost întrebat, vineri, după depunerea la Biroul Electoral Central a listei de candidaţi a Alianţei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, ce l-a determinat să deschidă uşile primarilor PSD, deşi în 2019 afirmase că ele trebuie ferecate. „De-a lungul timpului, în campaniile electorale sau în spaţiul public când am activat în zona mass-media, s-au spus multe lucruri, am spus lucruri, dar cred că interesul României trebuie să primeze şi momentul actual pentru România este esenţial pentru cum vor trăi copiii mei şi ai dumneavoastră într-o Românie puternică şi valorizată la nivel european. Sigur că au fost replici, nimeni nu le-a uitat. Important este să treci peste aceste lucruri şi să mergi înainte gândindu-te la interesul mare, interesul ţării tale şi interesul partidelor tale şi al comunităţilor pe care primarii vor să le dezvolte”, a răspuns Rareş Bogdan.

De neoprit

El a precizat că nu pot fi opriţi primarii care doresc să treacă de la PSD la PNL sau invers.

„Faptul că au trecut dintr-o parte în alta, la sfârşitul mandatului unui primar sau înainte cu câteva luni, un om care până la o vârstă este socialist şi consideră că liberalismul e cel care îl reprezintă sau până la o anumită vârstă este liberal şi consideră că trebuie să treacă la socialişti nu poate fi oprit. Fiecare se maturizează mai devreme sau mai târziu. Cred că important este să vedem ce fac acei oameni pentru comunităţi, cum îi evaluează cetăţenii şi mai ales cum reuşesc să implementeze banii europeni pe care ani în şir România n-a reuşit să-i valorizeze”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...