Rareş Bogdan, atac la Marcel Boloş: Nu ne mai considera pe toți proști și neinformați!

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, ar fi acuzat în ședința coaliției de guvernare, desfășurată în această săptămână, conform unor stenograme prezentate de Antena 3, că s-a mărit gaura la bugetul de stat și dacă nu se iau măsuri României i se pot suspenda în acesta an fondurile europene.

CITEŞTE ŞI: Cine i-ar putea locul la Finanţe lui Marcel Boloş

La auzul veștii, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a reacționat critic, iar ministrul a răspuns că este gata să-și dea demisia dacă știe alt coleg liberal să negocieze mai bine cu Comisia Europeană.

Discuția

Marcel Boloș: – De 3 zile nu dorm, speram ca luna septembrie să nu o închid pe deficit. Am un minus de 7,5 miliarde de lei la încasare pe luna septembrie. O să opresc toate plățile până la finalul anului, pentru că o să ni se suspende fondurile europene de la 1 Decembrie.

Rareș Bogdan: – Marcele, te rog frumos. Nu suntem la televizor aici. Nu ne mai considera pe toți proști și neinformați. E o întreagă procedură aici, supravegherea ar începe peste 9 luni, nu ne taie nimeni fondurile. Nicidecum nu se suspendă pe loc.

Marcel Boloș: – Eu îmi dau demisia atunci, să vină Rareș Bogdan ministru de Finanțe dacă poate să negocieze mai bine la Bruxelles.

Marcel Ciolacu: – Vă rog, dle Rareș Bogdan, că-l blocați pe dl ministru, găsim soluții aici.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.