PSD, dezvăluiri ŞOCANTE: PNL scoate România din Europa civilizată!

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că prin decizia Guvernului, de eliminare a testării din certificatul verde, PNL scoate România din Europa civilizată, unde testul rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue.

Cioacu a scris, luni, pe Facebook faptul că „în România lui Iohannis și Cîțu, testarea care, alături de vaccinare și trecerea prin boală, a stat la baza apariției certificatului digital COVID la nivel european, este, practic, anulată prin Hotărâre de Guvern! Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept”.

Președintele PSD spune, prin decizia luată, guvernarea „marilor apărători ai libertății și democrației” devine una care încalcă „barbar” toate drepturile fundamentale ale cetățenilor.

Testul negativ

„Prin asemenea decizii, PNL ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue!”, spune Ciolacu.

Acesta adaugă că i acesta este un motiv pentru care marți, la votul moțiunii de cenzură, „acești satrapi ai libertății” trebuie să pice testul moțiunii.

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu a trecut la amenințări: Parlamentarii PSD care vor lipsi de la votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu vor fi excluși din partid

„Nu vom accepta asemenea reglementări aberante și vom modifica în Parlament acest HG prin care democrația este transformată într-o autocrație sanitară, condusă robotic de la Cotroceni!”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here