Primarul suspendat Sorin Oprescu a fost operat la plămâni la Institutul „Marius Nasta”

infectat cu acinetobacter

plămâniPrimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost operat vineri la plămâni de medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unde a fost internat după ce primise acordul instanţei.

Doctorul Irina Strâmbu, de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a declarat pentru Mediafax că Sorin Oprescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la plămâni, iar evoluţia postoperatorie este bună, precizând că nu poate da alte informaţii despre starea pacientului.

Sorin Oprescu a fost internat joi la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, edilul anunţând poliţiştii care se ocupă de supravegherea sa judiciară unde poate fi găsit. Oprescu le-a comunicat pavilionul şi salonul unde a fost internat, obligaţie prevăzută în cadrul măsurii arestului la domiciliu.

Sorin Oprescu s-a putut interna după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis miercuri că îşi poate părăsi locuinţa timp de şapte zile, pentru a se opera la plămânul la care i-a fost descoperit un nodul. Cererea a fost formulată în condiţiile în care Sorin Oprescu este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu.

În săptămâna de spitalizare, Sorin Oprescu va fi verificat de poliţişti, ca în cazul arestului la domiciliu, dar nu va avea pază continuă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here