vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră Primăria Târgoviște a introdus digitalizarea documentelor

 Primăria Târgoviște a introdus digitalizarea documentelor

-

Peste 18.000 de acte au fost semnate digital la Primăria Târgoviște în decursul primei luni de derulare a sistemului privind digitalizarea activității administrației publice locale.

Acesta este rezultatul investiției denumite ”Servicii de integrare și dezvoltare pentru digitalizarea activității Primăriei Municipiului Târgoviște”, care se implementează de o lună de zile. Scopurile proiectului care urmărește reducerea birocrației sunt semnătură electronică și identitate electronică, implementarea unui circuit electronic al documentelor, registratura electronică automatizată; arhiva electronică automatizată. Valoarea proiectului este de circa 4.000.000 lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

 „Ultima etapă, a cărei implementare va debuta la începutul lunii viitoare, este reprezentată de relația online cu cetățenii, indiferent că discutăm despre aspecte care țin de urbanism, taxe și impozite locale, stare civilă, practic orice cerere va putea fi depusă și soluționată online, fiind generat un ecosistem digital interinstituţional, interconectat și interoperabil, pentru asigurarea accesului online la serviciile gestionate de primărie”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...