sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGabriela Firea: Ca primar general al Capitalei, voi relua sprijinul financiar pentru...

Gabriela Firea: Ca primar general al Capitalei, voi relua sprijinul financiar pentru fertilizarea in vitro

-

Aproape 1.000 de copii s-au născut până acum, în programele de susținere FIV (fertilizarea in vitro – nota Cetățeanul) pe care le-am inițiat! Alte peste 2.200 de sarcini sunt în evoluție. Este o mare împlinire sufletească,  a anunțat Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

„Am participat la dezbaterea „România: Iarna demografică” organizată de Asociatia Sos Infertilitatea, condusă de Nicole Brunel.  M-am revăzut cu specialiștii în FIV alături de care am construit programul pe care l-am inițiat în București, ca primar general al Capitalei, și pentru toată România, ca ministru al Familiei.

⚠️ 1 din 5 cupluri din România se luptă cu infertilitatea! Sunt date certe, confirmate de specialiști în reproducere umană asistată. În România trece printr-un declin demografic major și avem nevoie de proiecte pentru creșterea natalității.

E nevoie de mai mult!

În 2019, anul de vârf al programului FIV, se nășteau în Capitală peste 19.600 de copii. Scăderea este dramatică! În 2023, s-au născut doar 14.800 de copii.

Dacă voi ajunge din nou primarul general al Capitalei, voi relua sprijinul financiar pentru procedurile FIV. Cuplurile care se confruntă cu această afecțiune, mult împovărate financiar, au nevoie de acest sprijin.

 Marile proiecte din domeniul sănătății pot fi dezvoltate în Capitală folosind banii europeni. Avem la dispoziție fonduri nerambursabile importante pentru aceste programe de protecție a sănătății oamenilor. Relația dintre București, România și Uniunea Europeană este esențială și avem un profit enorm până acum, peste 1 miliard de euro în Capitală și aproape 70 miliarde de euro la nivel național”, a mai precizat Gabriela Firea.

* Partidul Social Democrat – Alianța PSD-PNL CMF 41240002

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...