Premierul despre facturile românilor la iarnă

Premierul Nicolae Ciucă susține că noul pachet de măsuri, adoptat de Guvern, asigură toți românii că nu vor avea probleme cu facturile la energie și gaze.

CITEŞTE ŞI: HALUCINANT. Spitalul din Botoşani a rămas fără telefon: Nu şi-au plătit facturile!

Ciucă a spus că în funcție de problemele care vor apărea Guvernul va lua noi măsuri pentru a nu afecta nivelul de trai al populației.

Întâlniri cu comitetul de iarnă

„Nu mai târziu de sfârșitul săptămânii viitoare vreau să avem o întâlnire a comitetului de iarnă pentru a analiza în detaliu toate elementele și întreaga interconectare a factorilor din domeniul energetic.

Am reușit să echilibrăm pachetul de măsuri pentru a putea să menținem un preț suportabil pentru utilizatorul casnic și industria alimentară. Cetățenii vulnerabili vor meține același cost la plata energiei și a gazelor. Asigurarea este cât se poate de clară! Nu cred că cetățenii trebuie să își facă griji cu privire la costurile energiei.

În funcție de problemele care vor apărea în urma publicării OUG, dar și ca urmare a reglementărilor la nivel european, vom completa această Ordonanță de Urgență”, a spus Nicolae Ciucă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here