Povestea tinerei din străinătate care și-a regăsit familia din România după 25 de ani

Simona și fratele ei, Bobby FOTO: Arhivă personală
Simona și fratele ei, Bobby FOTO: Arhivă personală

Simona Chouinard, o tânără în vâstă de 28 de ani, a reușit să-și regăsească familia biologică după 25 de ani. Când avea doar 3 ani, a fost înfiată de o familie de canadieni. Spre sfârșitul anului trecut a reușit să se vadă pentru prima dată, virtual, cu familia ei biologică din România, care a dat-o spre adopție.

Simona este rezidentă în orașul Shawinigan, din regiunea Quebec și a reușit să se reconecteze cu familia din România printr-o pagină de Facebook dedicată copiilor adoptați. În doar două ore a primit informații, potrivit L’ Hebdo.

„Am fost în stare de șoc”, mărturisea Simona în luna februarie a acestui an la emisiunea moderatorului Denis Lévèsque, de pe postul TV Le Canal Nouvelles (LCN) din Quebec. Un test ADN a confirmat că femeia cu care luase legătura era, într-adevăr, mama biologică a Simonei.

Din acel moment, tânăra a înmulțit apelurile video și e-mailurile, așteptând cu nerăbdare să-și poată întâlni în persoană mama, fratele și sora biologică. Acest moment magic ar fi avut loc mult mai devreme, dacă pandemia nu i-ar fi zădărnicit planurile.

Anul acesta, cânt călătoriile au fost reluate, fratele bilologic al Simonei, Bobby, a decis să vină în Quebec să-și viziteze sora.

„Am profitat atât de mult de fiecare minut pentru a fi împreună și a ne cunoaște. E ca și cum am prinde din urmă acea perioadă a copilăriei noastre”, povestește Simona.

Tânăra sper să meargă în România cât de curând, să-și cunoască mama biologică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here