Poliţist de la Rutieră, prins cu şpagă! Percheziţii de amploare

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Ofiețerii DGA au făcut joi trei percheziţii domiciliare şi una asupra unui vehicul, într-un dosar în care un agent de poliție din Agnita, județul Sibiu, este acuzat că a luat mită.

CITEŞTE ŞI:  Craiova. Un bărbat a predat politistilor 17.000 de lei găsiți în parcarea unui supermarket

Potrivit DGA, în perioada ianuarie 2021 – august 2022, suspectul, agent de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Agnita, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a săvârşit un număr de 7 infracţiuni de luare de mită, din care una în formă continuată.

Încălcarea atribuţiilor

El și-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu prin neconstatarea de abateri la regimul rutier şi neaplicarea sancţiunilor legale şi, de asemenea, prin instrumentarea unei cauze penale astfel încât să conducă la exonerarea de răspundere penală, în schimb solicitând şi primind bunuri şi servicii cu o valoare cuprinsă între 100 şi 1600 lei.

Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea de către agentul de poliție rutieră a 7 infracţiuni de luare de mită, din care una în formă continuată, precum și faţă de 6 persoane pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Activitățile au la bază un denunț formulat la DGA în luna februarie 2022 cu privire la săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi dare de mită.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. In Stațiunea Costinești nici comandantul poliției nu este prins beat la volan , luând șpagă,stand la mese festive cu interlopii Stațiuni,primind favoruri diferite servicii cazare,masa, plajă privată pentru obligații, din partea lor sa închidă ochii la nereguli încălcând legea s-au favorizand-ui in dosare.Politia Costinești a ajuns sluga interlopilor, băieților deștepți din cauza șefului care le-a permis, iar acum nu mai pot da înapoi că ar ieși multa mizerie la suprafață.Cei in măsură mai pot face ceva până nu-i prea târziu.Pestele de la cap se impute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here