O tânără româncă a lăsat fără o mică avere pe un bătrân italian

Sentinta data de judecatori. Sursa foto:: pexels-photo-
Sentinta data de judecatori. Sursa foto:: pexels-photo-

O tânără din Gorj a fost condamnată la cinci ani de închisoare după ce ar fi înșelat un italian cu aproape un milion de euro. Ea i-ar fi promis bărbatului că se vor căsători.

După ce l-a convins să-i transfere sume importante de bani,  femeia nu i-a mai răspuns la telefon, motiv pentru care italianul a venit în România.  Magistraţii Tribunalului Gorj au condamnat tânăra la cinci ani de închisoare pentru înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.  Magistraţii au mai stabilit şi daune materiale în valoare de peste 670.000 de euro, la care se adaugă dobânda din 2017 până la data plăţii, precum şi daune în valoare de 10.000 de euro.

Verdictul nu este definitiv. Decizia poate fi atacată în 10 zile.

 Cei doi s-au cunoscut în 2013. Femeia avea 32 de ani iar italianul avea 71 de ani. Femeia î-a promis că se vor căsători iar în baza acestor promisiuni,  ea l-a convins pe italian să îi trimită timp de doi ani aproape 800.000 de euro. După ce i-a spus că nu mai vrea sa se marite cu el, femeia nu i-a mai răspuns la telefon.  Italianul venit in România a discutat cu anchetatorii şi a formulat o plângere penală. Autorităţile au pus sechestru pe mai multe bunuri ale femeii, printre care maşini, terenuri şi locuinţe din Gorj, Ilfov, Bucureşti şi Constanţa, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.