M10, partidul înfiinţat de Monica Macovei, cere demisia lui Sorin Oprescu

OprescuPartidul M10, înfiinţat de eurodeputatul PPE Monica Macovei, cere demisia primarului Sorin Oprescu, subliniind că ”nici Capitala țării și nici vreo altă structură administrativ teritorială a României nu pot fi conduse după logica intereselor personale, de grup sau de partid, sfidând și încălcând legea”.

”M10 consideră că Bucureștiul trebuie să devină un oraș condus de oameni integri, competenți și responsabili, demisia primarului Oprescu fiind obligatorie, ca prim pas pentru recuperarea Capitalei de către cetățenii săi”, se arată într-un comunicat al partidului dat publicităţii duminică.

M10 cere transparență la nivelul administrației publice locale, ”militând pentru o administrație pusă exclusiv în slujba cetățeanului”. ”Sorin Oprescu este cel de-al treilea edil din București reținut de procurorii DNA, după Marian Vanghelie și Andrei Chiliman, fiind cu toții acuzați că au creat grupuri infracționale prin care furau în mod organizat din banii publici, în interes personal și de grup. Corupția endemică și managementul neperformant de la nivelul administrației au transformat de ani de zile capitala într-un câmp tactic al mafiei locale”, conchide M10.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here