vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLucrări intense de modernizare în mai multe locuri din Sectorul 5

Lucrări intense de modernizare în mai multe locuri din Sectorul 5

-

Mai multe zone din Sectorul 5 sunt modernizate în acest moment. „Finalizăm cu succes lucrările de pe strada Dumbravă Nouă și Strada Moțoc, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii locale. Oferim 70 de locuri noi de parcare cetățenilor din zonă, facilitând mobilitatea zonală și confortul.

Am turnat aproximativ 400 tone de asfalt. Avantajele lucrărilor sunt multiple: sigurnață sporită, durabilitate și rezistență, reducerea zgomotului și impactului negativ asupra mediului înconjurător”, transmit reprezentanții companiei Infrastructură Sector 5.

Și strada Intrarea Ogradei este acum transformată. „Este mai accesibilă modernizată. Operațiunile efectuare sunt: săpături, pregătirea terasamentului, așternerea asfaltului și montat bordură”, transmite reprezentanții companiei Infrastructură Sector 5.

De asemenea, se lucrează și la iluminatul stradal. „Iluminatul stradal are menirea de a asigura iluminarea pe timp de noapte a zonelor carosabile și celor pietonale, oferind astfel confort și siguranță pietonilor și șoferilor.

Echipa noastră este în aceste zile pe teren în zonele Aleea Bacău, Șoseaua Sălaj, Podul Giurgiului, Strada Chimirului și Strada Cobadin, lucrând pentru montarea stâlpilor de iluminat.

Ne străduim să facem fiecare colț al sectorului nostru mai sigur și practic pentru toți cetățenii”, precizează compania Infrastructură Sector 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...