ITALIA. O româncă a provocat un accident în urma căruia au murit un copil, tatăl și bunica lui

O tânără de origine română, în vârstă de 31 de ani, care a emigrat în Germania împreună cu părinții când era copil, a început să călătorească de șapte luni prin Europa. Locuința sa era chiar mașina. Însă totul s-a terminat tragic. În timp ce conducea prin stațiunea montană Santo Stefano di Cadore, provincia Belluno din Veneto, a provocat un accident foarte grav.

Potrivit anchetatorilor, tânăra circula cu o viteză de peste 70 km/h într-o zonă cu limită maximă de viteză de 50 km/h. Pierzând controlul volanului, mașina sa a urcat pe trotuar și a lovit o familie de italieni. În urma accidentului au murit trei persoane: tatăl, fiul și bunica, iar mama copilului a fost rănită, informează Corriere della Sera.

În urma impactului, bunica, Mariagrazia Zuin în vârstă de 65 de ani și tatăl Marco, în vârstă de 48 de ani, au murit pe loc, în timp ce băiețelul de doi ani, Mattia Antoniello, aflat într-un cărucior, a fost transportat la spital unde a decedat ulterior. Mama a fost rănită și dusă la spital, dar starea ei nu este gravă.

Angelika a fost arestată și se află în închisoare, acuzată de omor stradal. „Nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat”, a spus ea despre momentul când a urcat cu mașina pe trotuar și s-a îndreptat spre grupul format din cei patru membri ai familiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.