Interzis în SUA, George Simion, în război cu Ambasada României la Washington: Fac un denunţ public!

George Simion a făcut un denunț public cu privire la „gravitate fără precedent în legătură cu membrii Guvernului României şi ambasadorul României la Washington Andrei Muraru”.

CITEŞTE ŞI: Scandal la Legile Justiţiei! George Simion acuză: Când mergi într-o instanţă de judecată parcă te duci să joci la loto!

Liderul AUR susține că oficialii români fac tot posibilul pentru a împiedica acțiunile AUR.

George Simion a avut o reacție extrem de dură după ce a fost interzis în SUA. Liderul AUR, pe lângă celelalte acuzaţii la adresa oficialilor români, a invocat şi chestiuni care au ţinut de birocraţie şi de timpul scurt până la vizita propriu-zisă pentru a obţine viză pentru Statele Unite. Mai mult decât atât, fundaţia Israel Heritage a transmis o scrisoare în care îl anunța că nu au primit confirmare de la Mike Pompeo pentru dineul respectiv din 18 septembrie.

„Înţeleg că au apărut unele controverse cu privire la vizita pe care trebuia să o am în Statele Unite ale Americii. Din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt, nu voi ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în SUA pentru a participa la cina cu fostul secretat de stat american Mike Pompeo. Aş vrea să dezmint unele chestiuni care au apărut în spaţiul public. S-a spus că aş fi plătit 10.000 de dolari pentru participarea la această cină. Facem publică şi invitaţia pe care am primit-o. Cred că domnii de la Newsweek care lansează mai multe minciuni la adresa noastră vor fi daţi în judecată pentru această minciună. Nu am reuşit decât ieri introducerea în Biroul permanent şi realizarea formalităţilor privind vizita în SUA, aşa că nu pot ajunge duminică acolo”, a declarat George Simion.

Manevre împotriva AUR

Liderul AUR a mai sugerat că membri ai Guvernului României şi ambasadori îşi folosesc funcţiile pentru a împiedica acţiunile AUR.

„Aş vrea să denunţ public unele chestiuni de o gravitate fără precedent. Membri ai Guvernului României şi ambasada României la Washington, prin domnul Muraru, au făcut presiuni extraordinare ca relaţiile noastre cu partidul republican, întâlnirea noastră cu domnul Pompeo şi sesiunile legate de ONU la care urma să particip să nu aibă loc.

Faptul că membri ai Guvernului României sună pentru a opri acţiunile unui alt partid politic, folosindu-şi calitatea oficială, faptul că ambasadorul României în SUA şi atenţie, nu e prima oară când se întâmplă lucrul acesta, s-a întâmplat acelaşi lucru cu ambasadorul României în Israel care a dat telefoane la un alt partid, la Likud din Israel, ca dialogul pe care îl avem, sunt partide similare, să fie oprite”, mai spune liderul AUR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here