Elena Udrea şi-a văzut fetiţa la puşcărie: Unde au stat cele două

Fostul ministru a reușit să petreacă timp cu fetița ei după trei luni și jumătate de așteptare.

Micuța a fost adusă la penitenciar, iar vizita a fost confirmată de unul dintre apărătorii ei. Elena Udrea a contestat sentința de 6 de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri despre Elena Udrea: Cum e tratată la puşcărie

Elena Udrea a reușit să își vadă pentru prima dată fetița, după trei luni și jumătate, potrivit unor surse de la Penitenciarul Târgșor. Micuța a fost adusă la penitenciar și a petrecut timp alături de fostul ministru în camera denumită Mama și copilul.

Interesul superior al copilului

Un reprezentant al apărării fostului ministru a confirmat faptul că Elena Udrea a putut să își vadă fetița. „Confirm că doamna Udrea a putut să își vadă copilul după trei luni și jumătate în camera special amenajată la Penitenciarul de Femei Târgșor în acest scop.

A fost luat în considerare interesul superior al copilului și numeroasele studii care arată cât de importantă este menținerea legăturii copilului cu părintele care este în executarea unei pedepse privative de libertate.

Până săptămâna trecută, având in vedere ca nu i se permitea decât ca vizita copilului să aibă loc cu dispozitivul de separare, nu s-a putut organiza vizita, deoarece nu poți să ii explici unui copil de ce nu își poate îmbrățișa mama”, a explicat avocata familiei, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.