Dăncilă: Luni voi fi preşedintele României

Dancila, intrebata despre Teorema lui Pitagora

Viorica Dăncilă a declarat, marţi, în întâlnirea cu jurnaliştii de la Palatul Parlamentului, că nu îşi asumă asaltul asupra justiţiei şi a reluat afirmaţia conform căreia o confruntare cu Iohannis ar arăta cum sunt fiecare dintre ei, dar mai ales ceea ce a făcut fiecare, numindu-l pe preşedinte “laş şi arogant”.

Vioricăi Dăncilă i s-a cerut să răspundă unei întrebări în limba engleză, însă a evitat, precizând că trebuie să înţeleagă toată lumea. Fostul premier a prezentat un bilanţ comparativ al activităţii, spunând că Iohannis nu a făcut nimic în mandatul de 5 ani, nici pe plan extern, nici intern. Dăncilă a afirmat că ea a avut 41 de vizite externe şi 100 de primiri la Bucureşti, în timp ce Iohannis a avut 25 de deplasări externe şi 40 de primiri la Bucureşti.

Întrebată de ziariști dacă își va depune mandatul de președinte al PSD în cazul în care va pierde alegerile pentru prezidențiale, Viorica  Dăncilă  a declarat :” Luni voi fi preşedintele României. Cred în victoria binelui în faţa răului. Cred că românii vor alege un preşedinte al tuturor.” Cât despre angajarea fiului ei la Curtea de Conturi, subiect dezbătut de presă,  Dăncilă a precizat :

“Nu mi-am angajat fiul la Curtea de Conturi, s-a angajat înainte de a fi premier. Fiul meu a fost foarte atacat, a avut o vină şi pentru că a fost adoptat. Nu s-a raportat la politică, vrea să îl las să îşi urmeze cursul vieţii lui. Mi-a spus că nu e un lucru bun pentru el că sunt premier, e izolat, nu poate face lucruri pe care alţi tineri la vârsta lui şi le permit. Îi consider pe toţi tineri din ţară că pe propriii copii.”

Viorica Dăncilă a spus că are cunoștințe temeinice și de matematică , fiind de profesie inginer , ea fiind întrebată de un jurnalist cum se calculează aria cercului.

.”Dăncilă: ”Rază la pătrat”.

Jurnalist: E PI înmulţit cu rază la pătrat

Dăncilă: Credeţi-mă că ştiu. Sunt inginer, inginerii fac până în anul 3 matermatică. Am terminat cu media 9.”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ