Cum petrecea fostul primar Neculai Onțanu la Clubul Bamboo, „cel mai tare club din România”

Fostul primar al Sectorului 2 Neculai Onțanu, acum trimis în judecată pentru luare de mită, a organizat în 2012 la Clubul Bamboo din cartierul Tei petrecerea de 8 Martie a angajaților din subordinea sa.

„Mă bucur că suntem aici împreună, la cel mai tare club din România. Nici nu se putea să facem în alt loc, decât aici, la Bamboo”, le spunea angajaților, de pe scenă, fostul primar Onțanu.

Între timp, Clubul Bamboo s-a făcut una cu pământul, în urma incendiului de sâmbătă dimineață, după care s-a descoperit că localul nu avea autorizație de funcționare. Trei avertismente și o amendă de 2.500 de lei ar fi primit firma care administrează clubul Bamboo din Capitală doar la sfârșitul anului trecut. Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, spune că Clubul Bamboo nu avea nici măcar autorizaţie de funcţionare, iar clădirea localului nu fusese recepţionată de angajaţii Primăriei.

La rândul ei, ministrul de Interne, Carmen Dan, spune că a aflat de neregulile firmei, dar că legea ar fi permis funcționarea clubului chiar și fără autorizație, având un termen-limită de a o obține până în vara acestui an. „Două amenzi în cuatum de 15 mii de lei pentru exploatarea necorespunzătoare a instalației electrice și lipsa autorizatiei. Era obligația proprietarului să solicite eliberarea unei autorizații până la punerea în exploatare a acestui imobil. Lucru care nu s-a întâmplat”, a detaliat, sâmbătă, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București, referindu-se la Clubul Bamboo.

„Nu avea autorizaţie de funcţionare şi nu avea autorizaţia de construire recepţionată, ăsta era şi unul dintre motivele pentru care nu o avea pe cea de funcţionare”, a explicat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

Reprezentanţii clubului neagă acuzaţiile. Dumitru Bădrăgan, avocatul Clubului Bamboo, a spus inițial că nu există suspiciuni cu privire la lipsa vreunui document. Avocatul a revenit apoi şi a spus că nu are toate datele pentru ca să poată vorbi despre lipsa vreunei autorizaţii.

1 COMENTARIU

  1. Onţanu, la rândul lui un mafiot, nu era străin nici de activitățile “colaterale”, din club !
    Și cand spun asta ma refer la niscai afaceri cu “ierburi”, mai ușoare, sau … animatoare foarte “generoase” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ