Cruzime fără margini. Un bărbat și-a bătut fără milă calul, iar apoi a vrut să-l înece

Un bărbat este cercetat de polițiști după ce a fost surprins lovindu-și fără milă calul, obligându-l prin lovituri violente cu pumnii şi cu căpăstrul să intre cu capul în apă.

Incidentul a avut loc pe 29 iunie, în jurul orei 15.39. În timp ce patrulau, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu au observat în balta Pruteţ, din localitatea Bogdăneşti, comuna Fălciu, o persoană de sex masculin ce lovea fără milă un cal. Potrivit polițiștilor, bărbatul îl obliga prin lovituri repetate şi violente cu pumnii şi cu căpăstrul, să intre în apa şi scufundându-l de mai multe ori cu capul în apă.

„S-a procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care s-a stabilit că bărbatul este cetăţean român,  în vârstă de 30 de ani, din judeţul Vrancea. În momentul în care colegii noştri i-au atras atenţia că rănirea sau schingiuirea animalelor este o faptă sancţionată de codul penal, bărbatul a precizat pe un ton iritat şi agresiv că este proprietarul calului şi că se comportă cu el aşa cum doreşte, în tot acest timp continuând să-l agreseze”, a anunțat Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, dosarul urmând a fi predat procurorilor.

Cetățeanul TV

9 COMENTARII

 1. Ce s a intamplat cu calul?Dacă monstrului cu doua picioare i se da pușcărie cu suspendare inseamna ca ne am agitat degeaba.Educatia sa si faca datoria si sa învețe carte pe tot prostul din tara asta ca sa nu mai ajunga de căruță si astfel animalele de povară sa scape de chin.

  • În primul rand părinții sa își facă datoria! 7 ani de-acasă, va spune ceva? Părinții sunt permisiv, prost educați și mulți dintre ei…. tâmpiți.

 2. Nu se face asa ceva este discriminare cum poți face asa ceva trebuie retras ca și agresarea și ca omor acest animal cetățean împuțit sa răspundă cum răspundem că-și ori ce om

 3. Legea 448/2006 – forma sintetica pentru data 2019-06-12
  LEGE nr. 448 din 6 decembrie 2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap1) – Republicare

  (la data 11-ian-2011 actul a fost in legatura cu Ordinul 1736/2010 )

  (la data 27-dec-2007 a se vedea referinte de aplicare din Criterii din 2007 )

  CAPITOLUL I: Dispoziţii generale, definiţii şi principii Art. 1

  Prezenta lege reglementează drepturile şi obligaţiile persoanelor cu handicap acordate în scopul integrării şi incluziunii sociale a acestora

 4. Nu este singurul caz din tara lui papura vodă și la mine in sat este un nebun care punea lemne de furat din pădure mult peste puterea unui cal și prin noroi și teren denivelat normal că nu putea trage căruță.Era bătut cu parul pina nu mai misca,turna apa pe el,și povestea se repeta,nu am văzut eu că făceam ce făcea el cu calul dar spun oamenii din sat,la dat la țigani pe altul care ia murit sau el la aranjat ,nu știu ,a cumpărat o iapa cu un mînz frumos pe care a legato pe o coastă și alunecind sa spinzurat.La fel a făcut și cu o vaca care o lega de gard și o bătea cu parul ,a legato pe coasta și s-ar pinzurat.Si capre a avut și le bătea,și un ciine lup in care a înfipt furca și la omorit ,și femei a bătut,și amenință oamenii că le da foc la casa dacă îl reclamă și uite așa nebunii in loc sa fie după gratii terorizează oamenii și animalele . Pina cînd ????

 5. suntem niste prodti..nimic nu merge in rara asta…violenti,grobiani,nevivilizati…cei mai multi,,,oamenii cu creier au rsmas putin doar jigodii,,,iar poliyistii ce voisu,,,sa vin eu sa l opresc…sunt ong sunt oameni,,,ce dracu nu gandeste nimeni in rara asta,,,nu daca si au ales mutul chiorul,,,nu gandesc,,,mniste ptosti,,iar dei de la rural sunt mai prosti,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here