Clotilde Armand e acuzată că se află în spatele tentativelor de desființare ale clubului Rapid

Clotilde Armand
Clotilde Armand, sursa: Facebook

Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, este acuzată de jurnalistul Mihai Belu că se află în spatele unei lupte împotriva echipei Rapid București. Mihai Belu spune că Societatea Civilă de Avocați Milcev Burbea, care o reprezintă pe Clotilde Armand, s-ar afla în spatele și celor de la AFC Rapid, cei care contestă în instanță FC Rapid 1923 SA, echipa spre care au venit suporterii.

Mihai Belu susține că lupta pare să fie una politică și o atenționează pe Armand că va avea probleme serioase cu el dacă se va dovedi că avocații ei sunt implicați la comandă în povestea Rapidului.

Jurnalistul mai spune că prin avocații care o reprezintă, Clotilde Armand s-ar fi împotrivit de fiecare dată când reprezentanții Rapid București au propus proiecte privind dezvoltarea clubului susținut moral de Dan Tudorache, actualul primar și rival al candidatului USR-PLUS la Primăria Sectorului 1.

„Avocații lui Clotilde sunt aceiași care luptă din răsputeri împotriva echipei de fotbal Rapid București. Milcev Burbea reprezintă AFC Rapid.

Avocații lui Clotilde > pentru adversarii echipei susținute de Tudorache. Lupta pare politică. Fiecare politician vrea Rapidul lui așa cum fiecare politician a dorit Universitatea lui la Craiova. În spatele unor astfel de lupte stau sentimentele a zeci de mii de suporteri care așteaptă o instanță de judecată să le dicteze iubirea.

Dacă se dovedește că acest om nou din politică se joacă fără scrupule cu sentimentele unor suporteri, dincolo de proces ea va deveni dușmanul meu pe viață.

Și eu sunt suporter. Sper să fie numai o întâmplare că avocații lui Clotilde sunt implicați și în povestea Rapidului”, susține Mihai Belu, pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here