BUCUREŞTI. O învăţătoare umileşte copiii la şcoală: Măi fetiță, măi! Analfabeto…Hai, lasă boceala!

Școala începe pe 9 septembrie
Noul an școlar va începe pe 9 septembrie

Discuție halucinantă surprinsă la o școală din București. Un părinte face acuzații grave și spune că elevii sunt umiliți constant de învățătoarea lor.

CITEŞTE ŞI: Cîmpeanu spune că elevii nu vor sta în frig la iarnă: „Asigurarea funcționării școlilor este o preocupare majoră”

Într-o înregistrare apărută în spaţiul public, învăţătoarea este surprinsă în timp ce ţipă şi jigneşte o elevă atunci când îi verifică Tema.
„Mama l-a trezit pe Nică mai devreme ca să-i spună câtă treabă are. Ca să-i spună „vezi că am multă treabă, culcă-te la loc”?! Ca să-i spună câtă treabă, așa ai înțeles tu?! Ia dă încoace caietul! „La trezit”?! Așa se scrie? Și așa mi-ai spus?!

Cum mi-ai citit mie răspunsul!? Că am auzit că te bâlbâiai… cum trebuia să-mi răspunzi? Ia uite, și „la rugat”, fetițooo! Ești clasa a IV-a, analfabetă, scrii „l-a rugat, l-a chemat” fără cratimă?! Nu ți-e rușine? Cum ai ajuns, fato, în clasa a treia?

Măi fetiță, măi! Du-te la loc! Hai, lasă boceala! Unde te duci tu în fiecare zi? La înot? Da, du-te la înot! Şi-o să ai notele să înoţi! Ia-ţi caietul, eşti varză!”, îi spune învățătoarea elevei.

Cercetată disciplinar

Reporterii Antena 3 CNN au obţinut şi prima reacţia a conducerii şcolii.

În acest moment, la școala respectivă este în desfășurare o anchetă, pentru că învățătoarea este cercetată disciplinar, din momentul în care unitatea de învățământ a primit înregistrările.

Învățătoarei i-a fost adus la cunoștință faptul că trebuie să respecte codul de etică.

Mai mult decât atât, au existat și ore de remediere, întâlniri la care au participat atât cadrul didactic, cât și mama elevei, directoarea școlii și alți profesori, în prezența psihologului.

Învățătoarea a recunoscut faptul că ar fi ridicat tonul la elevi, dar spune că, încă de când au fost aduși la școală, li s-a adus la cunoștință părinților faptul că are obiceiul de a vorbi mai tare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here