Aurelian Bădulescu a mințit în legătură cu mitingul din 10 august. Atac dur la adresa lui Codrin Ștefănescu

Aurelian Bădulescu a fost exclus din PSD dezvăluiri despre mitingul din 10 august Aurelian Bădulescu a mințit Aurelian Bădulescu poate fi exclus din PSD sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului Aurelian Bădulescu despre pierderea majorității

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a mințit atunci când a fost audiat în ancheta privind violenţele de la protestul diasporei din 10 august. A recunoscut-o chiar el, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

„Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit atunci când am declarat în faţa organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august şi am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid“, a afirmat Bădulescu.

El a mai spus că sunt lucruri pe care de acum încolo va trebui să le lămurească cu cei care se ocupă de anchetă. „Mi-a fost greu să ajung până aici, nu am crezut niciodată că dacă-i spui lui Codrin Ştefănescu trompetă şi munceşti atâţia ani în partidul ăsta eşti dat ca o măsea afară“, a adăugat Bădulescu.

Aurelian Bădulescu a mințit. Ce va face în continuare

Întrebat dacă va merge la Parchet să-şi schimbe declaraţia, Aurelian Bădulescu a replicat: „Nu, o să mă cheme Parchetul şi o să zică: «Domnu’ Bădulescu, ai spus că ai minţit». Da, domnule. «Ia pixul şi hârtia şi hai să vedem ce trebuie să îndreptăm aicea»“.

El a mai susţinut că i s-a cerut de la partid, „în schimbul unor foloase“, respectiv „numirea pe funcţii sau numirea altor persoane în funcţii“, să nu o mai susţină pe Gabriela Firea, să schimbe majoritatea în CGMB. Comitetul Executiv al PSD Bucureşti s-a întrunit, miercuri, pentru a-i retrage sprijinul politic viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu.

Până una-alta, Aurelian Bădulescu a mințit în legătură cu mitingul din 10 august.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here