Alertă într-un bloc din Sibiu

O femeie de 86 de ani din Sibiu a ajuns de urgenţă la spital cu arsuri pe mâni şi picioare în urma unei explozii produse în garsonieră în care locuia. 

Deflagraţia a avut loc atunci când bătrâna a vrut să aprindă aragazul. Toată bucătăria a fost distrusă, uşa de la intrarea în locuinţă fiind spulberată. Autorităţile se gândesc că pensionara ar fi uitat aragazul pornit. Explozia puternică a avut loc într-o garsonieră de la parterul unui bloc din Sibiu. Femeia care locuia singură, ar fi vrut să-şi încălzească mâncarea

. Atunci când a aprins focul, o explozie i-a distrus întreaga bucătărie, a spart ferestrele, şi i-a smuls uşa de la intrarea în garsonieră din balamale. Vecinii au sunat imediat la 112. În urma incendiului mai multe apartamente au avut geamurile sparte. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar mai mulţi locatari s-au autoevacuat. Proprietara garsonierei a necesitat îngrijiri medicale. „A avut loc o acumulare de gaze care a declanșat o explozie. Persoana care locuia în acest imobil afost afectată de explozie, aceasta a suferit arsuri la față și membrele superioare și inferioare fiind transportată de urgență la UPU Sibiu, a declarat Alina Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.