Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara!

Pompierii au intervenit, miercuri seară, după ce s-au sesizat degajări de fum în camera tehnică, la Spitalul de Copii din Timişoara, a transmis ISU Timiș.

Peste 20 de copii, printre care și bebeluși, au fost evacuați după o alertă de incendiu. Managerul spitalului, Ovidiu Adan, a declarat că „o instalație de aer comprimat a pierdut ulei, s-a supraîncălzit, a iesit fum”. Au fost evacuați aproximativ 24 de copii, care au fost duşi în corpul principal de clădire, nefiind înregistrate victime, potrivit digi24.ro.

„Astăzi, la ora 21:12 am fost anunțați prin apel 112 despre degajări de fum la Spitalul Clinic pentru copii „Louis Țurcanu” Timișoara.Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofițer și 45 subofițeri cu șase autospeciale autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru și salvare de la înălțime, două autospeciale de primă intervenție si comandă, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-au constatat degajări de fum în sala de oxigen. Din fericire nu s-au înregistrat victime. S-a acționat pentru ventilarea încăperii. Din primele informații, incidentul s-a produs de la un compresor, din cauza unui simering (garnitură defectă)”, au transmis autoritățile. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.