sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBucureștenii care vor să se testeze de coronavirus ar primi o reducere...

Bucureștenii care vor să se testeze de coronavirus ar primi o reducere semnificativă

-

Gabriela Firea a declarat că bucureștenii care vor să vadă dacă sunt pozitivi sau nu pentru coronavirus vor plăti 50 lei pe un test, potrivit g4media.ro.

Primarul capitalei a mai spus că acestea vor fi achiziționate de la o firmă omologată în Austria și, cel mai probabil, și de la o alta din Belgia care s-a înscris la rândul său în procedura de furnizare a echipamentelor medicale.

„Se aprobă acordarea unui sprijin financiar, în valoare de 200 lei/beneficiar, cetăţenilor din Municipiul Bucureşti care vor solicita participarea, în mod voluntar, la testarea în vederea depistării infectării cu virusul SARS-CoV-2″, se precizează în proiectul Testăm pentru Bucureşti”.

Inițiativa prevede alocarea a 2.233.000 din bugetul local, relatează Agerpres. Din această sumă, 2.200.000 lei reprezintă sprijinul financiar acordat, 30.000 lei – realizarea unei aplicaţii online de înscriere în cadrul proiectului şi 3.000 de lei – hosting aplicaţie online.

De asemenea, proiectul urmează să fie implementat prin intermediul unor unităţi sanitare publice şi/sau private afiliate, în conformitate cu procedura operaţională de afiliere a entităţilor publice şi/sau private existente la nivelul ASSMB.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...