Dăncilă: Nu îmi este frică de o moțiune de cenzură

Dancila nu ia în calcul retragerea din cursa pentru prezidentiale

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a afirmat că nu îi este frică de depunerea unei moţiuni de cenzură în Parlament.

„Nu, nu-mi este frică de o moţiune de cenzură. Dacă nu îmi este frică să merg în Parlament pentru restructurare, dacă nu mi-a fost frică să fac şedinţă de guvern şi să găsesc soluţii pentru acest lucru, de ce mi-ar fi frică de o moţiune de cenzură?”, a spus Viorica Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ea a adăugat că a găsit soluţii pentru a evita blocajul în privinţa şedinţelor de guvern.

„Aţi văzut că am găsit soluţii, am găsit metode pentru a ieşi din acest blocaj”, a declarat Dăncilă.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a anunţat că săptămâna viitoare va cere în Parlament votul de încredere pentru Guvern.

Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că nu îi este teamă de un vot negativ în legislativ.

„Am vorbit despre situaţia Guvernului la acest moment şi am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament. Am subliniat de nenumărate ori că nu ne este teamă. Vom merge în Parlamentul României, vom discuta cu partidele politice astfel încât să obţinem votul de încredere”, a afirmat Dăncilă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.