2023, anul marilor proiecte în Sectorul 5. În ce lucrări sunt implicați lucrătorii companiei de Infrastructură

FOTO: Infrastructura 5/Facebook
FOTO: Infrastructura 5/Facebook

City Managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, anunță că anul aceste vor fi realizare mai multe proiecte importante. Vor fi construite parcări și va fi demarată astfaltarea în Sectorul 5.

„Sectorul 5 se află în fața celui mai important moment din ultimii ani. Investim sume consistente de la bugetul local și din bani europeni în infrastructura publică. Pentru un sector mai curat, mai confortabil și mai apropiat de exigențele dumneavoastrî”, transmite Rareș Hopincă.

În ceea ce privește parcările, city managerul Sectorului 5 spune că a început amenajarea a 7.000 de locuri de parcare și se va lucra în așa fel încât să fie limitată pe cât posibil afectarea spațiului verde.

„În scurt timp, demarăm lucrările la prima parcare supraterană din Sectorul 5, în zona Șoseaua Alexandriei. Urmează și altele.

Am identificat mai multe suprafețe care se pretează pentru amenajarea de parcări de reședință. Sunt terenuri pe care nu sunt arbori și care nici nu pot fi înverzite. În fiecare zi, echipele noastre din teren fac amenajări necesare și redau comunității spațiile respective”, precizează Rareș Hopincă.

În ceea ce privește astfaltarea, vor fi reparate străzile și trotuarele. „În multe zone, trotuarele și străzile arată rău: săpături și reparații făcute neglijent, gropi uitate de ani de zile, asfalt umflat și crăpat, beton măcinat, borduri stricate sau afundate în pământ. Luăm stradă cu stradă și facem reparații, modernizăm, reabilităm. Deja încep să se vadă rezultatele: zona Sălaj-Humulești-Bacău, zona Cartojani, zona Prelungirea Ferentari-Vadul Nou, zona Cobadin-Dumbrava Nouă și multe altele.

Cum vă spuneam, nu ne jucăm. Facem treabă în Sectorul 5 și investim sume importante din fonduri europene. Reabilităm școli, modernizăm străzi, plantăm copaci, construim locuri de parcare și multe altele. Pentru un Sector 5 mai civilizat, mai curat și mai modern”, mai transmite city managerul Rareș Hopincă.

Rareș Hopincă, city managerul Sectorului 5

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.