Sorin Lavric, senator AUR: „Să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica!”

Numărul angajaților în sectorul bugetar a ajuns în luna octombrie la 1.289.405, cel mai ridicat număr din istoria recentă, în condițiile în care guvernanții promiteau reducerea cheltuielilor bugetare.

În total, anul trecut, aparatul bugetar al României a crescut cu aproape 14.000 de noi angajați față de 2022. Acum, în prag de campanie electorală, cabinetul Ciolacu a deblocat angajările la stat pe funcții de conducere.

Despre această situație, Sorin Lavric, senator AUR, comentează:

„În timp ce România trăiește doar din împrumuturi, datoria externă a țării ajungând la peste 170 miliarde de euro, doar în luna ianuarie a acestui an datoria externă a crescut cu 4,314 miliarde de euro (conform datelor furnizate de către Banca Națională a României), actuala coaliție de guvernare PSD-PNL pregătește, în prag de alegeri, un adevărat huzur guvernamental.

„Să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica”. Celebra „reorganizare administrativă” promisă de către guvernul PSD-PNL, prin care numărul de posturi de conducere, în care au fost propulsate doar pilele, amantele și lipitorii de afișe din campanii, urmau să fie reduse, de fapt vor crește.

Astfel, pentru că în acest an urmează un lung și de alegeri, iar foamea de bani a celor două armate electorale, care plănuiesc să fure alegerile este una extrem de mare, numărul de posturi de conducere în instituțiile publice va crește de la 8% la 10%. Deci, după ce au tăiat din numărul de directori și directorași, care sufocaseră bugetul instituțiilor publice, doar ca să mimeze reforma administrativă, acum îi vor repune din nou în funcții.

Pentru ca acest dezmăț guvernamental să înceteze cât mai rapid, iar în fruntea țării să ajung oameni profesioniști și cu dragoste față de semenii și de neamul lor, românii trebuie să vină în acest an în număr cât mai mare la vot. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid capabil să reconstruiască România!”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.