Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru președinția PNL

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru președinția PNL, anunțând că are obligația „să guverneze pentru siguranța românilor”.

PNL este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari și poate ajunge primul partid pe țară, a afirmat Nicolae Ciucă.

„Am decis să îmi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o discuție pe care am avut-o cu colegii și în urma unei analize pe care am făcut-o asupra situației politice. PNL este la guvernare și are obligația să guverneze pentru siguranța românilor și să asigure faptul că putem depăși cu bine situația actuală. Una din condițiile care asigură guvernarea e ca în partid să existe o stare de armonie.

O altă condiție ca să avem o coaliție funcțională e calea dialogului. De când am intrat în PNL am putut observa capacitatea PNL de a se mobiliza în toate colțurile țării. Acum nu e vorba de o persoană, ci de toată echipa PNL care trebuie să fie conștientă că de activitatea fiecăruia dintre noi depinde scorul partidului. PNL este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari și poate ajunge primul partid pe țară”, a declarat Nicolae Ciucă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.