Moțiunea de cenzură USR PLUS-AUR a fost depusă

Dan Barna Dacian Ciolos USR - PLUS
Dacian Cioloș și Dan Barna

Dan Barna a anunțat că USR PLUS și AUR au depus moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu. La începutul săptămânii viitoare miniștrii USR PLUS își vor depune demisiile. 

„Am încercat în ședința de Coaliție să-i convingem pe colegii noștri, colegii noștri au insistat să îl susțină pe Florin Cîțu”, a spus Dacian Cioloș în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a explicat că actualul premier nu mai este dorit sub nicio formă în funcție dar că USR PLUS își dorește să participe la guvernare în continuare alături de PNL și UDMR. (…)Nu s-a discutat despre demisia miniștrilor, dar evident că la începutul săptămânii viitoare ne vom depune noi demisiile odată ce depunem această moțiune”, a declarat Dan Barna. 

Moțiunea are titlul „Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!”, și a fost redactată inițial de cei din AUR

„Din păcate, premierul Florin Cîțu și cei care îl susțin au arătat unei țări întregi că interesele de grup sau de partid sunt mai presus decât interesele țării. Pentru a obține sprijinul necesar alegerii în funcția de președinte al PNL, Florin Cîțu a imaginat și pus în aplicare un plan de finanțare a primarilor liberali cu bani de la bugetul național”, se arată în moțiunea de cenzură.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.