sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Dezvoltării vrea o reorganizare administrativ-teritorială

Ministrul Dezvoltării vrea o reorganizare administrativ-teritorială

-

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, consideră că este necesar să existe o reorganizare administrativ-teritorială a României.

„Este necesar să existe o reorganizare administrativ-teritorială, obiectiv care nu s-a mai întâmplat din păcate din anul 1968. România a evoluat, din păcate Constituţia nu a permis decât dezlipirea anumitor comunităţi de unele mai mari. Practic au apărut 200 de unităţi administrativ teritoriale noi, în decursul celor 34 de ani de la Revoluţie, s-au deprins despre nişte comune mai mici din comune mai mari”, a declarat ministrul Adrian Veştea, potrivit news.ro.

Ministrul Dezvoltării spune că acest proiect trebuie să fie un proiect care să aibă voinţă politică.

De asemenea, ministrul a mai precizat că că anul viitor este cel mai amplu an electoral din ultimii 35 de ani şi nu crede că se poate realiza acest proiect.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...