Marcel Ciolacu: Guvernul Cîțu e căzut, mai are 36 de zile

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu consideră că Guvernul Cîțu este ca și demis și a precizat că Partidul Social Democrat va vota moțiunea de cenzură imediat ce aceasta va intra în circuitul parlamentar.

„În primul rând, Guvernul Cîțu este picat. Indiferent de ce se întâmplă în aceste zile, că se așteaptă decizia CCR, că va fi înainte sau după congres, pe mine nu mă interesează, Guvernul Cîțu e căzut. (…)Aștept o decizie a CCR, cum a făcut Orban în august anul trecut. Mai mult, după decizia CCR, care a dat dreptate PSD, au lipsit de la vot ca să nu creeze cvorum ș nu am văzut atunci o catastrofă. Am fost la cvorum la BPR, la citirea moțiunii, am votat împotriva propunerii PNL de a nu se citi moțiunea, ca era neconstituțional. Acum așteptăm decizia CCR, daca e înainte sau după congres, nu mă interesează.

Când există decizia, moțiunea intră în parcursul parlamentar, iar PSD va vota. Oricum, Guvernul Cîțu e căzut, mai are 36 de zile. Suntem în logica schimbării compoziției politice. Nu mă amestec în bâlciul lor intern, în care au cărat după ei o țară întreagă” a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea Plus.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.