Iohannis a intervenit în evaluarea miniştrilor: O notă de trecere, dar nimeni nu are un cec în alb!

Curtea Constituțională
Klaus Iohannis a stricat jocul baronilor de Tulcea FOTO: Presidency.ro

Nicolae Ciucă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre rezultatele evaluării miniştrilor şi despre decizia de a nu face remanieri în acest moment, potrivit unor surse guvernamentale.

CITEŞTE ŞI: Iohannis i-a scris lui Biden: Consolidarea securităţii energetice!

Premierul le-a transmis membrilor Cabinetului său că nu vor mai putea să vină pe ultima sută de metri cu îndeplinirea jaloanelor din PNRR.

Premierul Ciucă vrea stabilitate în Executiv, motiv pentru care a considerat că nu este cazul unor remanieri în acest moment, au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul”. Însă şeful Executivului le-a atras atenţia miniştrilor să gestioneze mai bine obiectivele obligatorii din PNRR, astfel că aceştia nu vor mai putea să vină în ultimele zile înainte de termenele limită cu îndeplinirea jaloanelor prevăzute în PNRR. Sursele citate au precizat că această analiză a miniştrilor este „o notă de trecere, dar nimeni nu are un cec în alb”.

Miniştrii şi-ar fi îndeplinit misiunea

Nicolae Ciucă a anunţat, luni, încheierea evaluării miniştrilor, făcând referire la obiectivele îndeplinite şi la necesitatea de stabilitate a Executivului, fără să anunţe eventuale remanieri. Premierul a transmis că s-a bucurat să constate că fiecare membru al Cabinetului a abordat cu multă seriozitate angajamentul de îndeplinire a ţintelor, jaloanelor şi reformelor din PNRR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here