duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăIntenţii de vot la alegerile europarlamentare: PSD-29,5%, PNL-18,8%, AUR-18,4%

Intenţii de vot la alegerile europarlamentare: PSD-29,5%, PNL-18,8%, AUR-18,4%

-

PSD ar obţine 29,5% din voturi, PNL – 18,8%, AUR – 18,4% dacă duminică ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, arată un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Raportat la cei care au exprimat preferinţa pentru un partid din listă, indiferent dacă declară că vin sau nu vin sigur vot (68.7% din total eşantion), 29.5% dintre români ar vota cu PSD, 18.8% cu PNL, iar 18.4% cu AUR.

Pentru Alianţa Dreapta Unită (USR, PMP, FD) ar vota 12.9% dintre români, în timp ce SOS ar obţine 6.5% dintre opţiunile de vot. Pentru UDMR ar vota 4.8% dintre cei care şi-au exprimat o opţiune de vot.

„Datele arată o clasare pe primul loc a PSD, cu un scor uşor mai mic în comparaţie cu măsurătoarea din luna precedentă care a testat intenţia de vot la alegerile parlamentare. PNL se clasează de locul doi, foarte aproape de AUR clasat pe locul trei, ambele partide într-o uşoară scădere. Sondajul a testat în premieră intenţia de vot pentru Alianţa Dreapta Unită formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, care se clasează pe locul 4. SOS România trece pragul de 5% înregistrând însă un scor mai mare în ianuarie comparativ cu luna trecută când am măsurat votul pentru alegerile parlamentare.Practic, în ultimele 6 luni, SOS România şi-a dublat intenţia de vot”, susțiene directorul INSCOP Research, Remus Ştefureac.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...