Indexul sfidării. Obrăzniciile asociației MozaiQ

Sorin Lavric
Sorin Lavric

Citești și te crucești! O asociație dedicată trup și  suflet lgbt-iștilor (MozaiQ) a dat publicității „Indexul libertății”, un lung pomelnic cuprinzând „doar” 52 de revendicări menite a alina vitrega soartă pe care o îndură homosexualii, lesbienele și transsexualii din România, scrie senatorul AUR Sorin Lavric, sub titlul „Indexul sfidării”.

„Ce frapează nu sunt atât cerințele în sine, o pletoră de obrăznicii țintind privilegii, despăgubiri și scuze publice din partea statului român, cât apelul ca partidele să includă aceste sfruntate impertinențe în programele electorale. „Nu putem avea democrație fără drepturi lgbt”, spun prozeliții acestei obsesii. E ca și cum ai spune că Occidentul nu a avut democrație până la apariția acestor providențiali militanți.

În schimb putem avea o sănătoasă normalitate dacă aceste ființe, recăpătându-și bunul-simț elementar, s-ar întoarce la acea viață discretă pe care au dus-o înainte de izbucnirea maniei lgbt. Adică înainte ca globaliștii, dându-le apă la moară, să le umple capul cu gogomănii patologice. Ce firească ar fi viața în cetate fără stridența insolentă cu care, urlându-și inepțiile, vor să fie o castă de învârtiți cărora statul să le dea pe tavă recunoașteri, ranguri și protecții. Și totul în numele egalității, incluziunii, integrării. Vorbe goale acoperind intenția malefică de a sfida moravuri, cutume și acea minimă politețe fără de care spațiul public s-ar preschimba într-un ospiciu colectiv.

Ce mă revoltă la acești prozeliți e că, în lipsa lor de decență, nu intuiesc că sunt simple catapulte menite a dărâma ierarhia valorică din Europa. De micile lor slăbiciuni, orgolii și metehne se folosesc niște minți diabolic de viclene, al căror unic scop e să-i trimită, obuze ignorante, în zidul canonului etic (și estetic) din Occident. Norocul e că românii nu sunt predispuși la dresajul în virtutea căruia mironosițele-virago și sclifosiții-efeminați vor face din societate un talmeș-balmeș general”, punctează Sorin Lavric.

Asociația MozaiQ spune, pe site-ul propriu, că-și propune să contribuie la dezvoltarea comunității LGBTI din România.

Iată câteva dintre revendicările MozaiQ făcute în numele comunității LBGT+ din România:

2.Legalizarea parteneriatelor civile prin adoptarea Pl-x nr. 152/2019

5.Stabilirea, prin lege, a unui proces de schimbare a actelor de stare civilă pentru persoanele transgender, proces care să fie unitar, clar și predictibil, în acord cu cele mai înalte standarde la nivel internațional, respectiv dreptul la autodeterminare. Acest proces ar trebui să fie făcut pe cale administrativă, și nu printr-o hotărâre judecătorească.

10.Formarea continuă a angajaților direcțiilor de asistență socială și angajaților din sistemul public de stat.

16.Înăsprirea sancțiunilor Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării atunci când constată fapte de discriminare privind comunitatea LGBT+.

23.Asigurarea continuă a tratamentului pentru persoanele care trăiesc cu HIV pe perioade mai lungi de timp (3 luni în loc de lunar).

25.Eliminarea interdicției de a dona sânge pentru persoanele LGBT+ pe baza orientării sexuale și/sau identității de gen.

30.Scuze publice din partea statului român victimelor Articolului 200, reabilitarea acestora, ștergerea cazierelor acestora și inițierea unor discuții privind compensații pentru condamnări nedrepte.

34.Stabilirea unui grup de lucru în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii pentru unificarea jurisprudenței cazurilor cu tematică LGBT+.

38.Înființarea unui institut de cercetare pe tema orientării sexuale și identității de gen, aflat în subordinea Parlamentului.

42.Formarea continuă a polițiștilor, jandarmilor, angajaților din apărare și servicii secrete pe tematici relevante privind orientarea sexuală și identitatea de gen prin organizarea de cursuri specifice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.