Gabriela Firea: Avaria la sistemul de termoficare din Capitală putea fi evitată!

FOTO: Gabriela Firea/Facebook
FOTO: Gabriela Firea/Facebook

Gabriela Firea susține că avaria la sistemul de termoficare din Capitală putea fi evitată, dacă rețeaua de termoficare din zona Grivița – Grozăvești ar fi fost schimbată mai repede.

„Avaria la sistemul de termoficare din Capitală putea fi evitată! Dragi bucureșteni, din nefericire, stați acum în frig și fără apă caldă din incompetența politicienilor de dreapta din București. Bătălia electorală începe deja, iar unii se cațără pe suferința familiilor care îngheață în case, uitând că sunt la conducerea orașului din 2020 până acum. Luptă politică nu le ține de cald bucureștenilor, ba chiar îi ține și mai mult în frig. Dovada este chiar această avarie majoră, peste 1.000 de blocuri din sectoarele 1, 2, 5 și 6, cu mii de familii care nu au de ieri dimineață apă caldă și căldură. Dacă rețeaua de termoficare din zona Grivița -Grozăvești ar fi fost schimbată mai repede, această avarie nu ar fi avut loc”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Fostul ministrul al Familiei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa primarului Nicușor Dan.

„Proiectul de reabilitare a celor 210 kilometri de rețea cu aproape 200 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile cuprinde și această zonă. Trei ani de zile în mandatul meu de primar general specialiști în termoficare și fonduri europene au lucrat la acest proiect. În 2020, premierul de dreapta a ținut la sertar contractul aproape șase luni, doar ca să fie semnat la început de mandat de candidatul susținut, atunci și acum, de toată dreapta din București. Șase luni în care se puteau face mulți pași înainte pentru a începe lucrările. Noul primar general, cu toată dreapta USR-PNL-PMP la putere, a stat cu mâinile în sân încă doi ani și jumătate după ce a semnat contractul. Abia în iunie 2023 au început lucrările! S-a pierdut timp foarte prețios pentru rețeaua învechită și pentru bucureștenii care iarnă de iarnă sunt nevoiți să stea în frig”, a transmis Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.